به گزارش خبرنگار مهر، حسین تقی نژاد در نشست خبری با اصحاب رسانه که صبح چهارشنبه برگزار شد، بابیان اینکه در حالی تا پایان دولت دهم ۱۱۴ روستا در استان البرز از نعمت گاز بهرهمند بودند که این مهم تا تیرماه سال جاری به ۱۳۰ روستا افزایشیافته، اظهار کرد: در حال حاضر ۷۸ درصد از خانوارهای روستایی البرز از نعمت گاز برخوردار هستند.
وی با تأکید بر اینکه مشترکین گاز طبیعی در روستاهای البرز تا پایان دولت دهم ۵۶ هزار و ۸۰۹ مشترک بوده است، افزود: این امر با رشد ۲۰.۲ درصدی به ۶۸ هزار و ۲۹۸ مشترک در تیرماه سال جاری رسیده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان البرز تعداد مشترکین گاز شهری در مدتزمان فعالیت دولت دهم را ۴۹۵ هزار و ۶۸۱ مشترک اعلام کرد و افزود: این آمار با رشد ۴۳.۳ درصدی به ۷۱۰ هزار و ۴۷۲ مورد رسیده است.
تقی نژاد تصریح کرد: اجرای خطوط گازرسانی در البرز طی مدتزمان مذکور در دولت دهم ۱.۰۰۸ کیلومتر بوده که این مهم با رشد ۱۳.۳ درصدی به ۱.۱۴۲ کیلومتر رسیده است.
وی نصب انشعابات روستایی در مدتزمان قبل از دولت یازدهم را ۳۷ هزار و ۸ عدد عنوان کرد و گفت: با رشد ۱۰.۲ درصدی این آمار به ۴۰ هزار و ۷۹۹ مورد در تیرماه سال جاری افزایشیافته است.
وی گفت: ۴ هزار و ۲۶ مورد انشعاب و گازرسانی به شهرها و هزار و ۸۷۷ مورد در روستاها طی سال گذشته انجامگرفته که این امر بیش از میزان مصوب شده بوده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان البرز با اشاره مصوبه گازرسانی به شهرها در سال گذشته ۱۱۰ کیلومتر بوده که عملکرد شرکت گاز در این بخش به ۱۶۸ کیلومتر افزایشیافته، گفت: گازرسانی به روستای قائلی بلاغ از توابع شهرستان اشتهارد، روستاهای جوستان، خودکاوند، سفج خانی، گیلرد، منگلان، نسا علیا، حصیران، ابصار، کرکبود، کوئن، نویز، هشان و گوران در هفته دولت انجام میگیرد.
تقی نژاد تعداد پروژههای آماده بهرهبرداری در هفته دولت را ۱۴ مورد اعلام کرد و یادآور شد: اعتباری بالغبر ۳ هزار و ۱۰۰ میلیون تومان برای این تعداد پروژه صرف شده است.
وی با تأکید بر اینکه استان البرز اقبال بلندی برای جذب سرمایهگذار در بخشهای مختلف دارد، ادامه داد: بدون شک این استان ۲۰ سال آینده تحت عنوان قطب اقتصادی کشور مطرح خواهد شد، وظیفه شرکت گاز در این بخش تأمین گاز ایمن برای متقاضیان است.
مدیرعامل شرکت گاز استان البرز تصریح کرد: بناشده بهمنظور تأمین پایدار گاز موردنیاز مرکز استان البرز از سال ۹۷ یکرشته خط لوله انتقال گاز با قطر ۳۶ اینچ و طول تقریبی ۶۵ کیلومتر حدفاصل کیلومتر ۱۰۰۹، خط لوله سوم سراسری تا نزدیکی منطقه چهارباغ بااعتباری بالغبر ۱۵۰ میلیارد تومان اجرا شود.
وی رفع مشکل افت فشار در تمامی نقاط مصرف، رفع مشکل سرعت بیشتر از حد مجاز در خطوط لوله و مشکل خوردگی اتصالات ولولهها را ازجمله مزایا و لزوم احداث سی جی اس(C.G.S) اعلام کرد.
نظر شما